Continuă proiectul de extindere a Școlii Gimnaziale din localitatea Vatra Moldoviței, proiect finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, care se ridică la 1.350.979,82 lei.

Noul corp va fi aliniat cu cel al clădirii existente și va avea la parter patru săli de clasă, o sală de festivități, grupuri sanitare, iar la etaj patru săli de clasă, respectiv grupuri sanitare pentru elevi și cadre didactice.

La această dată, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 30%, lucrându-se la cofrarea și turnarea plăcii de beton peste parter.

Administrația publică locală mai derulează un proiect finanțat prin Autoritatea pentru Digitalizarea României – Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate, proiect prin care vor fi achiziționate și distribuite tablete școlare elevilor, laptopuri pentru cadrele didactice, tablete grafice, camere web conferință, tablete interactive și routere wireless pentru sălile de curs. Valoarea totală a acestui contract de finanțare este de 1.116.296,02 lei, din care 1.047.322, 09 lei reprezentând finanțare nerambursabilă, echivalentă cu 98% din valoarea totală eligibilă aprobată. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.