Gheorghe Flutur, peședintele Consiliului Județean Suceava, a declarat, vineri, în plenul ședinței CJ, că s-au început lucrări de asfaltare a drumului ce leagă localitățile Frasin și Broșteni și că acestea se vor continua în funcție de resursele financiare disponibile din buget.

„Nu am putut rămâne cu drumul de la Stulpicani, care arăta cel mai rău, și am început un proces de modernizare pe anumite porțiuni. De la limita orașului Frasin am ajuns la intersecția de la Gemenea. Acum modernizăm din fonduri proprii, de la Drumuri Județene, cu covor asfaltic și plasă de geotextil care să facă legătura cu betonul de pe drum. Mergem în continuare spre bucuria oamenilor din zonă. În funcție de ce resurse mai sunt vedem până unde ajungem”, a spus Gheorghe Flutur.

Flutur a subliniat că lucrarea trebuie făcută gospodărește, dintr-un capăt în altul, și nu să se facă reparații pe porțiuni de câte unul sau doi kilometri.

„Și cei din Broșteni sunt nerăbdători. Vom găsi o formulă să trecem și de Ostra și să atacăm primăvara viitoare și Pasul Puzdra”, a conchis Flutur. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.