Cei care iubesc patinajul vor putea să practice acest sport începând cu 1 decembrie la patinoarul artificial de pe strada Universităţii. Zi de sărbătoare la liceul cu profil alimentar.

Patinoarul va fi redeschis pe data de 1 decembrie, după ce, conform declaraţiei primarului, a fost renovat. Primarul a promis că tariful de intrare nu va fi modificat, rămânând la fel ca şi cel de anul trecut, şi îi invită pe toţi iubitorii acestui sport la patinoarul din zona Nordic. După ce au fost făcute lucrări de amenajare a pistei de patinaj, Lungu speră să găsească finanţare pentru a putea acoperi patinoarul.

Tot la capitolul sport, joi, la Liceul Industrial nr. 3 va fi inaugurată sala de sport Valeriu Paraboi. Conform edilului Sucevei, primăria a dat un miliard de lei vechi pentru modernizarea sălii de sport. Tot în aceeaşi zi, elevii liceului vor face un exerciţiu în caz de situaţii de urgenţă împreună cu ISU Suceava. De la orele amiezii va avea loc un meci de handbal între o reprezentativă a liceului profil alimentar şi una a liceului Alexandru Ioan Cuza. Ziua va fi marcată de comemorarea celor doi profesori de sport care au lucrat la acest liceu. Este vorba de Valeriu Paraboi şi Ioan Gavril Braicu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.