Se întorc zborurile de vacanță pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Tour-operatorul Kusadasi, împreună cu compania aeriană Air Bucharest, vor opera și în această vară zboruri dinspre Suceava către două destinații de vacanță preferate de turiști.

Antalya, cu ofertele sale all inclusive și ultra all inclusive, este atractivă, turiștii având posibilitatea să plece în vacanța mult dorită, începând de luni, 17 august. Al doilea zbor este joi, 20 august. Cu două frecvențe pe săptămână, turiștii ar trebui să se grăbească pentru a prinde concediul mult dorit. Zborurile de întoarcere sunt programate pe 24 și 27 august.

Orarul de zbor pentru luni este următorul: Suceava – Antalya 15:50 – 18:00 cu retur la ora 09:15 – 11:15, iar pentru zborul de joi ora de decolare de pe Suceava este 17:45- 19:45 cu retur la ora 15:00-17:00.

Dintre stațiunile de pe litoralul turcesc turiștii pot alege Kemer, Lara, Belek, Side sau Alanya.

Una dintre destinațiile de top din lume este prezentă pe aeroportul din Suceava. Cu posibilități de distracție multiple, cu o gastronomie aparte și oferte foarte bune pentru acest sezon, Egiptul îi atrage în fiecare an pe mii de români.
Sfinxul, piramidele, Valea Regilor, Insula Giftun, cu plaje extrem de frumoase și apă cristalină sunt principalele atracții pentru cei care vor pleca în concediu, cu destinația Hurghada – Egipt. Primul zbor este duminică, 23 august, cel mai probabil, ca anul trecut, la aceeași oră, dar pentru mai multe informații adresați-vă agențiilor de turism din Suceava.

Orarul de zbor este următorul: Suceava – Hurghada 15:35 – 18:05 iar returul este la ora 10:15 – 14:45.


Turiștii trebuie să știe că Turcia și Egiptul nu solicită realizarea unui test RT-PCR pentru a putea intra în cele două țări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.