Luni, 5 decembrie, cei mici şi cei mari l-au aşteptat pe Moş Nicolae în centrul comunei Ostra. Ca în fiecare an, Primăria şi Consiliul Local au organizat un spectacol pe care sutele de ostreni îl aşteaptă în fiecare an.

Gazdele au pregătit pachetele pentru copilaşi şi vin fiert pentru cetăţenii care doreau să se încălzească, iar după deschiderea oficiată de un sobor de preoţi, primarul Ioan Oros, dar şi viceprimarul Viorica Robaniuc au urat bun venit tuturor celor prezenți.

„Este o foarte mare bucurie pentru noi că, iată, după doi ani de absență, suntem în stare să repornim ceea ce am început în 2012, Concertul de Colinde «Am venit să colindăm». Pentru organizarea acestui concert vreau să mulțumesc colegilor mei de la Primărie, doamnei viceprimar și, nu în ultimul rând, să vă mulțumesc dumneavoastră pentru că ați răspuns la invitația noastră. Ne rugăm Bunului Dumnezeu să ne dea putere să trecem peste tot ce se întâmplă în lumea aceasta și ca, de fiecare dată să ne fie cum ne este acum”, a spus primarul Ioan Oros.

Edilul a mulțumit și sponsorilor acestei ediții, care au contribuit cu diferite sume de bani pentru organizarea acestui frumos eveniment.

Totodată, Ioan Oros i-a invitat pe cetățeni și la Parada Obiceiurilor de Iarnă, care va avea loc pe 31 decembrie, de la ora 14:00, iar la Cumpăna dintre ani, tot în centrul comunei, pentru a asista la focul de artificii.

De altfel, Viorica Robaniuc, viceprimarul acestei comune, a spus că prin  evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local și susținut de școala din localitate, în comuna Ostra se dă startul sărbătorilor de iarnă.

„Mă bucur nespus că suntem împreună pentru a da startul colindelor și pentru a ne pregăti sufletește de sărbătorile de iarnă. Moș Nicolae să vă aducă multă sănătate, zâmbete, lumină și căldură în suflete și în casele dumneavoastră, mese îmbelșugate și, totodată, să nu uităm să fim buni și darnici cu cei care au nevoie de noi. De asemenea, urez la mulți ani celor ce poartă numele Sfântului Nicolae”, a spus viceprimarul comunei Ostra, Viorica Robaniuc.

După deschiderea evenimentului, pe scena din centrul comunei au urcat elevii și preșcolarii din comuna Ostra.

După momentele de magie ale celor mici, publicul prezent a fost încântat de dansul şi voia bună transmisă de Ansamblul „Flori de colţ”.

Alexandru Brădățan, artist emblemă al Bucovinei a revenit la Ostra, iar cei prezenţi în faţa Căminului Cultural s-au bucurat de colinde şi atmosfera creată de artist.

Angelica Flutur artistă, una dintre cele mai iubite interprete de muzică de populară din Bucovina, care impresionează de fiecare dată prin simplitate și autenticitate, a susţinut un recital deosebit de colinde.

 

Spectacolul de la Ostra a fost prezentat de către Raluca Bercea, jurnalist și organizator de evenimente.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.