La sediul Gărzii Forestiere Brașov avut loc joi, 16 ianuarie, o ședință de lucru la care au participat reprezentanții Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și reprezentanții Gărzilor Forestiere din țară, subiectele dezbătute de aceștia, fiind unele de actualitate și interes pentru domeniul forestier. 

Secretarul de stat din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, suceveanul Gelu Puiu, cel care a prezidat și întâlnirea de la Brașov, alături de consilierii ministrului,  Bogdan Micu și Enescu Mihai, dar și de directorii din Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor Dan Achim și Dănuț Iacob, a declarat că pe ordinea de zi s-a aflat o serie de subiecte importante pentru care se caută cele mai bune soluții.

Între acestea se numără stadiul dezvoltării Programului SUMAL,  programul național de împăduriri pentru anul 2020, reorganizarea Gărzilor Forestiere, precum și realizarea procedurilor unitare.

„Cu voință și profesionalism se pot schimba lucrurile în bine!”, a transmis secretarul de stat Gelu Puiu, la finalul întâlnirii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.