Secretarul de stat în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, suceveanul Gelu Puiu, a avut, de curând, o întâlnire de lucru la sediul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, unde, împreună cu prefectul Stelian Dolha, au discutat principalele teme silvice care se regăsesc în acest județ.
În urma discuțiilor s-a hotărât ca la finalul lunii februarie, secretarul de stat să revină la Bistrița, în cadrul unei întâlniri mai ample.

„M-am întâlnit la sediul Instituției Prefectului cu Gelu Puiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, un mai vechi colaborator din vremea în care lucram împreună la una dintre variantele Codului Silvic, eu ca parlamentar în Comisia de Agricultură si Silvicultură, el tot ca secretar de stat, atunci la primul mandat în minister. La întâlnirea de astăzi am redeschis subiecte de actualitate silvică de interes național, dar și județean, și am decis ca la finalul lunii februarie să organizăm la Bistrița o întâlnire regională”, a transmis prefectul Stelian Dolha. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.