Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, suceveanul Gelu Puiu, candidat al Partidului Național Liberal la funcția de deputat al României, le transmite locuitorilor județului Suceava că dezvoltarea și evoluția zonei sunt strâns legate de votul de duminică.

Puiu a subliniat că democrația trebuie să își urmeze cursul, la fel ca în toate țările civilizate, în ciuda vremurilor atipice pe care le trăim, iar oamenii trebuie să aleagă ce este mai bun pentru ei.

„Oamenii trebuie să cunoască importanța acestor alegeri: după ce au ales primarii, după ce au hotărât că județul Suceava merită să fie reprezentat, în continuare, de Partidul Național Liberal, trebuie să își trimită reprezentanți și la București. Este foarte important cine sunt ei, care este calitatea lor, de aceea le recomand cetățenilor  să analizeze lista PNL Suceava pe care mă aflu și eu”, a declarat candidatul PNL pentru funcția de deputat.

Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor a spus că activitatea sa din cadrul Ministerului poate fi evaluată de fiecare cetățean din județul Suceava, nevoile legislative nefiindu-i străine.

De asemenea, Gelu Puiu a arătat că de când se află la București a empatizat cu locuitorii județului și cu nevoile acestora.

„Poate că și acesta este unul dintre motivele pentru care în ultima perioadă un număr onorabil de persoane a salutat candidatura mea. În fapt, un vot pentru mine, pentru echipa PNL, înseamnă o voce puternică la București”, a mai spus Gelu Puiu.

 Lista PNL Suceava pentru Senat este deschisă de actualul senator Constantin Daniel Cadariu, iar pe locul doi se află liderul Organizației de Femei din PNL Suceava, Cătălina Culipei. Pe locurile trei și patru se află Radu Pentiuc și Tudor Plăcintă.

În ceea ce privește lista pentru Camera Deputaților, pe primele patru locuri se află toți cei patru deputați PNL de Suceava. Astfel, lista PNL Suceava pentru deputați este deschisă de Ioan Balan, urmat de Angelica Fădor, ministrul Bogdan Gheorghiu și Dumitru Mihalescul. Pe locul al cincilea se află Viorel Seredenciuc, iar pe locul 6 secretarul de stat Gelu Puiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.