Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, suceveanul Gelu Puiu, candidat al Partidului Național Liberal la funcția de deputat al României, consideră că județul Suceava își poate continua parcursul spre modernizare și cu ajutorul unei echipe de parlamentari devotați care să susțină proiectele de dezvoltare în Parlament și să devină un mesager al județului la București.

Gelu Puiu și-a explicat candidatura pentru această funcție prin faptul că, de-a lungul timpului, a dovedit că nu a uitat de unde a plecat și a reușit să își lase amprenta pe mai multe proiecte importante pentru acest județ.

Trecerea Parcului Șipote în domeniul public al municipiului Suceava, susținerea aducerii gazului în localitățile din județ și inițiativele benefice din domeniul silvic sunt doar câteva exemple pe care, deși nu le-a comunicat public, secretarul de stat sucevean le-a sprijinit îndeaproape. Totodată, contribuția sa a fost majoră și în trecerea pădurilor în domeniul public al UAT și la Timișoara, precum și în alte județe din țară, în această perioadă secretarul de stat sucevean lucrând, alături de colegii săi,  la atribuirea funcției silvice de „pădure-parc” Pădurii Băneasa. Astfel, nici aceasta nu va mai fi pădure de producție.

„Cred cu tărie că o echipă de parlamentari devotați și iubitori de județul în care trăiesc poate contribui la bunul mers al lucrurilor. Sigur că, din cauza celor care își amintesc de oamenii care i-au ales doar din 4 în 4 ani, cetățenii sunt tot mai sceptici. Nu fac parte din această categorie, am ținut mereu legătura cu teritoriul, de aceea mă aflu pe această listă alături de colegi cu experiență în Parlament și cu performanțe în domeniile lor de activitate”, a declarat Gelu Puiu.

Acesta a mai spus că în județul Suceava echipa PNL propusă pentru Senat și Camera Deputaților nu poate fi decât prima alegere pentru orice votant care ajunge la urne, la început de decembrie.

 „Un vot pentru PNL Suceava, atât la Senat cât și la Camera Deputaților, înseamnă un vot pentru performanță. Suntem partidul care crede asumat în valorile naționale, în nevoia unei educații performante și într-un sistem medical de calitate cu ajutorul căruia revenirea la normalitate să facă parte din viitorul cât mai apropiat”, a subliniat Gelu Puiu.

 Lista PNL Suceava pentru Senat este deschisă de actualul senator Constantin Daniel Cadariu, iar pe locul doi se află liderul Organizației de Femei din PNL Suceava, Cătălina Culipei. Pe locurile trei și patru se află Radu Pentiuc și Tudor Plăcintă.

În ceea ce privește lista pentru Camera Deputaților, pe primele patru locuri se află toți cei patru deputați PNL de Suceava. Astfel, lista PNL Suceava pentru deputați este deschisă de Ioan Balan, urmat de Angelica Fădor, ministrul Bogdan Gheorghiu și Dumitru Mihalescul. Pe locul al cincilea se află Viorel Seredenciuc, iar pe locul 6 secretarul de stat Gelu Puiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.