Pasiunea mare și puterea de a-i convinge pe alții că merită să creadă în pasiunea ta pot aduce rezultate mărețe și pot demonstra că n-ai nevoie de mulți bani pentru a organiza ceva la ce mai înalt nivel.

Asta o dovedesc cel mai bine și cei care au tras cortina după două evenimente ce au lăsat momente memorabile în inimile participanților: Bucovina Motorfest și Bucovina Rockfest.

Cu o exemplară organizare, dar și cu zeci de ore de muncă, aceste acțiuni au depășit cu mult tiparele anilor anteriori.

Dacă vineri, 6 august, participanții au avut parte de distracție și muzică bună alături de Cargo, Bucovina și 99 Degrees, sâmbătă, 7 august, au avut loc concertele celor de la Alternosfera, Urma și Odyssey și cunoscuta paradă a motocicliștilor.

La finalul celor două evenimente, nu doar participanții au fost mulțumiți de ce a ieșit, ci și organizatorii.

„A fost cea mai reușită ediție de până acum. Secretul este pasiunea. Noi nu am luat niciodată în calcul profitul, ci ne-am dorit doar ca evenimentul să fie unul la înălțime. Noi suntem mulțumiți să nu aducem bani de acasă, iar lumea să plece încântată”, a declarat Adrian Sârbu, organizatorul evenimentelor.

Cei mai norocoși au avut parte și de premii  pentru că organizatorii au gândit și o tombolă prin intermediul căreia au oferit  un motor custom Yamaha 2YL, o chitară Yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar Bee Fit.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.