Îndrăgita artistă de muzică populară Sofia Vicoveanca a dezvăluit unul dintre secretele sale cele mai bine păstrate.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din Bucovina. De-a lungul anilor a vândut numeroase de discuri și CD-uri și a participat la sute, poate chiar mii de specracole. Cu toate acestea, a vorbit foarte rar despre viața ei, evitând să-și deschidă sufletul în fața celor care o îndrăgesc. Se știe că a fost căsătorită, că și-a iubit foarte mult soțul până când moartea i-a despărțit.

Sofia Vicoveanca are un băiat, Victor, despre care a acceptat să vorbească acum, într-un interviu de televiziune. Emisiunea a fost difuzată în Ajunul Crăciunului.

Victor a venit pe lume într-un moment destul de dificil pentru artistă și pentru familia ei, când nici ea și nici soțul ei nu mai trăgeau speranță că vor avea un copil. Cu atât mai mult cu cât chiar înainte de aceasta au fost împiedicați să înfieze unul.

O minune venită într-un moment dificil

Îndrăgita artistă a povestit că ea și soțul își doreau foarte tare un copil, însă nu reușea să rămână însărcinată. Chiar i s-a spus că șansele sunt minime ca acest lucru să se întâmple.

Cei doi s-au hotărât să înfieze un copil. Iar momentul prielnic a apărut după inundațiile din anul 1970 care au făcut numeroase victime și au lăsat numeroși copii orfani. Dictatorul Nicolae Ceaușescu a anunțat, și-a amintit artista, că orice familie dorește, poate să adopte un copil dintre orfanii sinistrați.

Artista și soțul ei au făcut cerere și au așteptat, însă nu au mai primit nici un răspuns. Între timp, dictatorul s-a răzgândit și a hotărât ca toți orfanii sinistrați să ajungă în orfelinatele statului. Pentru Sofia Vicoveanca și soțul ei a fost o lovitură foarte grea, dat fiind că își puseseră speranțe în această adopție. La câteva săptămâni, însă, s-a întâmplat o minune. Sofia Vicoveanca a rămas însărcinată cu Victor, singurul copil.

„A fost voința Domnului să ne dăruiască acest băiat”, a spus artista, potrivit evz.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.