Preluarea serviciului de transport şi distribuţie a energiei termice în municipiul se discută astăzi, 28 octombrie, într-o şedinţă cu uşile închise, de către aleşii locali suceveni.

Cei care iau acum deciziile la Termica, administratorii judiciari, vor să renunţe la acest serviciu, pe motiv că le aduce numai pierderi şi au solicitat ca acest lucru să se întâmple cât mai rapid.

Tocmai de aceea, primarul Sucevei, Ion Lungu, a convocat astăzi, la ora 12.00, membrii Consiliului Local, la o şedinţă informală, în care fiecare să vină cu idei referitoare la modalitatea de preluare a acestui serviciu de către Primărie.

„„Trebuie să stabilim foaia de parcurs a preluării acestei activităţi de la Termica, dar şi modalităţile concrete de preluare, pentru că sunt o serie de piedici legale”, a precizat Lungu.

În prezent, aproape 240 de salariaţi ai Termica lucrează în cadrul serviciului de transport şi distribuţie a energiei termice, iar locurile lor de muncă depind de deciziile care vor fi luate în perioada imediat următoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.