Aleșii locali din comuna suceveană Crucea au avut parte de o întâlnire altfel, ieri când s-au adunat pentru a aproba proiectele de pe ordinea de zi. Spunem asta pentru că aici au fost invitati și sefii de instituții de pe raza comunei.

De la șef de ocol și  șef de post, până la preoții celor două parohii și la directorul de la școală și cel de la Mina de Uraniu, toți au fost prezenți ieri la sediul Primăriei Crucea.

Cei prezenți au fost urați și colindați de elevii din clasa a opta, de la școala din comună, elevi  care nu au plecat de acolo cu mâna goala, gazda răsplătindu-le colinda.Iar ca nimeni să nu fie supărat în această perioadă, edilul acestei comune, i-a convins pe agenții economici din comună, și împreună, au reușit să aducă un zâmbet pe chipul celor 256 de elevi, care învață la cele două școli pe care comuna Crucea le are, atunci când le-au oferit câte un dar din partea „Moșului”.

„ A devenit deja o tradiție să ne dăm întâlnire la ultima ședință de Consiliu Local din an.  Pentru că este o perioadă specială încercăm să marcăm și noi venirea sărbătorilor, cum putem mai frumos.Oamenii s-au obișnuit deja cu acest lucru, astfel că în fiecare an, se adună destul de mulți la Primărie, ca la o adevărată sărbătoare. E un bun prilej de a le dori tuturor să aibă parte de sărbători frumoase alături de cei dragi lor. Nu uităm nici de copii, astfel încerc ca în fiecare an, „Moșul” să fie nelipsit”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul comunei Crucea, Dorin Rusu.

Trebuie amintit faptul că acest lucru se întâmplă încă din anul 2008, când actualul edil al acestei comune, a preluat această funcție.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.