Asigurarea unui nou sediu pentru Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava rămâne în continuare o problemă la care nu s-a găsit încă o rezolvare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că așteaptă și părerea primarului Lungu pentru a se rezolva această problemă.

„Eu nu vreau să decid eu în numele său. Aștept să se decidă și să ne ofere soluția pentru acest ansamblu. Sunt foarte multe lucruri necesare pentru un astfel de ansamblu. Nu-i un ansamnlu neinportant. Aștept să văd ce propune primarul Lungu, iar mai apoi voi găsi eu soluții alternative. Sper ca discuția cu edilul Sucevei să fie absolut corectă, principială. În caz contrar, săptămâna viitoare o să încerc să găsesc eu o soluție. Sper să reușesc”, a declarat Cătălin Nechifor.

Totodată, președintele Consiliului Județean Suceava  a ţinut să-i felicite pe cei de la ansamblu pentru modul în care au evoluat pe Aeroportul Otopeni, atunci când  a fost organizat un flashmob pentru promovarea Bucovinei.

 

Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, nu poate funcționa fără un sediu

Tanira Gonda Cojocaru, directorul Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, a declarat că  speră ca această problemă cu sediul să fie rezolvată cât mai curând.

Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” are nevoie de niște spații specifice. Avem nevoie de o sală de orchestră în care să încapă 24 de instrumentiști. Cei de la dansuri au nevoie și ei de o sală, destul de mare în care să poată să își desfășoare activitatea”, a conchis directorul ansamblului.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.