Gemanar Cătălin, șeful Ocolului Silvic Broșteni, se află în autoizolare la domiciliu încă din Sâmbăta Mare pentru că în orașul Broșteni există acel focar de infecție cu coronavirus, dar și pentru că, în ultima perioadă a avut simptomele unei răceli. Acesta și-a făcut un test rapid, care a ieșit negativ, iar la finalul celor 14 zile de autoizolare va relua testul la o clinică privată pentru a înlătura orice semn de întrebare.

Șeful Ocolului Silvic Broșteni a menționat că din Sâmbăta Mare nu a ieșit din casă și recomandă populației să nu creeze o stare generală de panică, întrucât nu este benefică în aceste momente.

„Nicio pandemie nu va reuși să scoată răutatea din unii oameni. În Vinerea Mare am început să am simptomele unei răceli normale, iar din Sâmbăta Mare nu am ieșit din casă. Soția unui coleg este pozitivă, însă colegul nostru este negativ. Asta înseamnă că nu am putut fi testat de DSP ca și contact direct al unei persoane pozitive. După ce trece și săptămâna aceasta îmi voi face testul la o clinică privată pentru a nu exista niciun fel de discuție”, a declarat, pentru SuceavaLive, șeful Ocolului Silvic Broșteni.

Acesta a menționat că instituția pe care o reprezintă beneficiază de toate materialele de protecție și dezinfecție și că în această perioadă cel care îi ține locul este inginerul Petru Palade.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.