Au început lucrările de reabilitare la rosturile de dilatație ale podului de peste râul Suceava. Polițiștii locali au fost trimiși în zonă pentru a asigura buna desfășurare a organizării de șantier.

„Lucrările sunt imperios necesare și sunt făcute cu avizul Poliției Rutiere, iar măsurile de circulație sunt stabilite conform documentelor de la baza avizului. Colegii noștri sunt de dimineață în zona Bazarului”, a precizat șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

De altfel, șeful Poliției Locale a subliniat că, atât sucevenii, cât și ceilalți cetățeni din județele limitrofe, care circulă prin Suceava sau doar tranzitează orașul, să folosească și rutele alternative cum sunt strada Gheorghe Doja, prin Ițcani și Șoseaua de Centură a municipiului reședință de județ.

În altă ordine de idei, pentru a evita situațiile tensionate și blocajele rutiere, șoferii trebuie să fie atenți și să evite orele de vârf.

Trebuie precizat că în vara anului trecut, potrivit unui studiu de trafic, la intrarea în municipiul Suceava dinspre localitatea Șcheia, în doar 10 ore, au intrat în oraș aproximativ 46 000 de mașini. Cel mai probabil, peste jumătate dintre acestea erau în tranzit, însă o parte, cu siguranță, au intrat în municipiu.

„Traficul rutier se congestionează sau se blochează din cauza numărului mare de mașini. Din păcate, resursa umană a Poliției este insuficientă pentru a putea acționa concomitent în mai multe puncte cheie din oraș”, a conchis Ovidiu Doroftei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.