Şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale a anunţat că şi-a înaintat demisia din funcţie. General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca a precizat că a făcut acest gest pentru a nu afecta prestigiul instituţiei.

El a precizat că demisia sa nu este legată de vreo sincopă, inadvertenţă, umbră de vinovăţie sau neglijenţă în serviciu.

Şeful STS şi-a dat demisia

General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca şi-a dat demisia de la şefia Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, documentul fiind înaintat preşedintelui României, Klaus Iohannis.

“Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale. Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112. Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”, a precizat General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.