Vineri, 4 martie, de la orele 18:00, la Pub Thales din Fălticeni, psihoterapeutul și psiholog-ul sportiv, Irina Anda Babău, vă invită la seminarul „Performanţa ca sport”. 

Seminarii de psihologie la Fălticeni

Se va realiza o dezbatere cu privire la importanța antrenamentului mental în orice domeniu al vieții. Provocările necesită uneori abilități de campion pentru a fi depășite, iar viața presupune o întreagă serie de competiții în care uneori reușim, alteori căpătăm experiența pentru viitoarele confruntări. Irina Anda Babău vă invită să cunoașteți principiile conform cărora în sport și în organizații, în echipe, sau în viață în general, echilibrul mental și dorința de performanță vă conduc spre succes.

Psihologul Mihai Marius Moisoiu vă invită la seminarul „Limbajul nonverbal şi îmbunătăţirea comunicării în relaţia de cuplu”.

Pe parcursul seminarului vor fi puse în discuţie şi studiate particularităţile limbajului nonverbal la „El” şi la „Ea”, strategiile pentru menţinerea pe termen lung a unui cuplu armonios, modalităţile prin care pot fi gestionate problemele de comunicare, soluţiile prin care un cuplu plafonat, de genul „El şi Ea, colegi de apartament” poate să redevină dinamic şi plin de afectivitate şi, nu în ultimul rând, semnele nonverbale ce pot indica faptul că unul dintre parteneri a minţit, minte sau se pregăteşte să mintă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.