Generalul-maior în rezervă, Ionel Paul Oprea, a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial pe 31 martie. Joi, 2 aprilie, generalul a ajuns la Suceava și urmează să gestioneze situația fără precedent de aici.

Ionel Paul Oprea a fost şef al Direcţiei Medicale a Ministerului Apărării Naţionale, în perioada 2016-2019, după care şi-a continuat activitatea de chirurg la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central.

Înainte, experienţa profesională şi managerială a colonelului Oprea a fost dobândită în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central şi la Institutului Medico-Militar.

Generalul Oprea are la activ misiuni executate la comanda unor structuri medicale în misiunile ONU din Angola şi Somalia.

SEMPER UNA, DOMNULE GENERAL! Avem nevoie de disciplină! Speranțele medicilor suceveni și ale miilor de persoane  care s-au săturat să fie denigrate fără vină sunt în mâinile dumneavoastră! Știm că nu veți vorbi mult, însă sperăm să faceți mult!

BUCOVINA VĂ VA FI RECUNOSCĂTOARE!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.