Senatoarea PNL, Steliana Vasilica Miron, a dat curs invitației senatoarei Mariana Câmpeanu, care a organizat ieri începând cu ora 14.00, o dezbatere publică cu tema “Asistenţa socială. Trecut, prezent şi viitor”.

Senatorul PNL de Suceava a precizat că evenimentul a fost unul util în care a interacționat cu persoane cu o vastă experiență în domeniul asistenţa social.

„Am participat la dezbaterea „Asistenţă Socială: Trecut, prezent şi viitor” organizată şi moderată de doamna senator Mariana Câmpeanu la Parlamentul României.
Am avut o discuţie foarte utilă pe care am purtat-o în compania unor persoane cu vastă experiență în domeniu, inclusiv din partea Academiei Române”, a precizat Steliana Vasilica Miron.
Întâlnirea a avut ca în vedere creearea unui sistem performant şi eficient la nivelul cerintelor Uniunii Europene. Dezbaterea a avut drept scop principal realizarea unei analize corecte şi fără echivoc a sistemului de asistenţă socială din România, dar şi a situaţei profesionale a asistenţilor sociali, psihologilor şi celorlate categorii sociale.
La dezbatere au participa personalităţi din mediile academice, sociale si politice, precum și reprezentanți ai unor importante sindicate și asociații profesionale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.