Senatorul PNL de Suceava,  Daniel Cadariu, îl critică dur pe senatorul PSD Ioan Stan și pe oaspeții săi ce au ajuns sâmbătă în județ.

Redăm în continuare comunicatul transmis de senatorul Daniel Cadariu:

“Și dacă tot a hotărât acest lucru, asta demonstrează că a învățat în termen scurt de la senatorul de Fălticeni să se acopere de penibil și de ridicol.
Marcel Ciolacu a venit astăzi în una dintre cele mai slabe organizații PSD din România, o filială care nu are niciun cuvânt de spus la nivel central.
Acest fapt a fost demonstrat și la ultimul Congres al PSD, acolo unde social-democrații suceveni nu au reușit să obțină niciun post, cât de mic, în conducerea centrală a partidului.
Liderul PSD de la nivel central s-a limitat să viziteze județul Suceava cam în aceeași măsură în care s-a limitat și să asigure sprijin financiar acestei zone.
Adică foarte puțin spre deloc, ca de altfel toți ceilalți măreți conducatori ai PSD-ului, aflați dintotdeauna doar în tranzit prin județul Suceava sau în cel mai bun caz în concedii pe la pensiuni sau mănăstiri.
Ori, Marcel Ciolacu, după ce o fi fost primit în vizuina domnului Stan din zona Complexului zootehnic de la Spătărești, cel falimentat cu succes de către acesta, și-o fi dorit să ajungă și în capitala judetului Suceava dar senatorul Ioan Stan l-a dus la Fălticeni. Și atât.
İnsă acest aspect nu mai miră pe nimeni.
Până la urmă președintele PSD Suceava a plimbat-o și pe faimoasa predecesoare a lui Ciolacu, inegalabila Viorica Dăncilă în vizita de lucru în orașul Frasin din judetul … Hunedoara.
Oricum, este clar pentru toată lumea faptul că PSD-iștii suceveni și-au propus să iasă de mânuță în această campanie electorală cu persoane controversate și contestabile din conducerea centrală de la București.
Unul dintre aceștia este chiar liderul PSD, Marcel Cioalcu, cel care, prezent sâmbătă la Fălticeni s-a trezit să vorbească despre situația sanitară din județul Suceava.
Și asta unde?
Exact în spitalul municipal lăsat nefuncțional vreme de 20 de ani, adică de 5 mandate de parlamentar, tocmai de senatorul ce juca rolul de gazdă, Stan Ioan.

Ce a omis cu sigurață să îl informeze acesta din urmă este că spitalul poate fi pus, în sfârșit , în funcțiune cu cei 15 milioane de lei alocați recent de către Guvernul Orban în plină pandemie și la început de criză economică generată de aceasta.
Țin să-i aduc la cunoștință sporadicului turist de Fălticeni, Ciolacu Marcel, că noi, sucevenii, nu primim lecții de la domnia sa cu privire modul de gestionare a unei crize sanitare fără precedent la nivel mondial.
Dacă dumnealui are memoria scurtă îi amintesc faptul că în această perioadă de pandemie, cele mai afectate localitățile și județe din Romania sunt conduse de PSD-isti.
Municipiul București, județele Argeș, Galați, Dâmbovița și inclusiv Buzău, județul său de domiciliu au, din păcate, cele mai multe cazuri active în prezent.
Iar dacă se pricepe atât de mult la sectorul medical, așa cum vrea să ne demonstreze, să facă bine să dea fuguța la colegii PSD-iști ce conduc acele zone și să-i consilieze pe ei.
Dar cel mai indicat lucru ar fi ca domnul Marcel Ciolacu să-și vadă de conducerea partidului care “o ia la vale” în sondaje, care este părăsit de un număr tot mai mare de membri, care a declanșat un adevărat ,,război civil” intern ce se lasă cu tot mai multe excluderi.
Domnule președinte al PSD, fiți mai cu băgare de seamă la comportamentul membrilor dumneavoastră de partid și încercați să-i aduceți pe calea cea dreaptă, a decenței și respectului față de oameni, față de cetățeni, față de presă și față de opinia publică.
Limbajul colegului și prietenului dumneavoastră de la Buzau, senatorul Romașcanu, din poziția de purtător de cuvânt al PSD-ului, prin care amenința “părțile dorsale” ale reprezentanților mass-media trebuie să fie una din preocupările dumneavoastră de bază.
Manifestările publice ale unui candidat PSD-ist la un consiliu local, care a oferit spre vizionare publicului aceleași ”părți dorsale” și de care partidul dumneavostră nu s-a delimitat, iar dumneavostra nu l-ați exclus, sunt aspecte ce ar trebui să vă îngrijoreze.
Nu aveți grija Bucovinei sau a judetului Suceava! Sucevenii știu ce au de făcut și pe cine să aleagă la urmatoarele alegeri.
În caz contrar, mai mult ca sigur, la sfârșit de an 2020 veți deveni ,,viitor fost președinte al PSD” după ce veți pierde cu brio cele 2 scrutine electorale ce urmează”, a declarat senatorul Daniel Cadariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.