Senatorul PSD, Neculai Bereanu, a  adresat o interpelare către ministrul mediului Cristiana Paşca Palmer, prin care a dorit să afle dacă sunt alocate fonduri pentru finalizarea tronsonului aflat pe raza comunei Dorna Arini și când va începe construcţia acestui tronson, dar şi când va fi finalizat.

bereanuBereanu a explicat că această lucrare a fost începută din 2012 și mai sunt 1.200 de metri de dig până la finalizare.

„În comuna Dorna Arini, judeţul Suceava, este o amplă lucrare de îndiguire a râului Bistriţa. Această lucrare a început în 2012 şi la această dată mai sunt de finalizat aproximativ 1.200 metri de dig”, a afirmat senatorul PSD.

Îngrijorarea lui Bereanu vine ca urmare a faptului că în acest moment comuna Dorna Arini are de finalizat un drum comunal care se suprapune cu digul. Proiectul este realizat din fonduri europene, iar dacă acesta nu va fi finalizat la timp, fondurile ar trebui returnate.

„Fondurile accesate pentru acest proiect sunt fonduri europene, iar nefinalizarea acestui drum în termen, ar duce la restituirea acestora, creând foarte mari probleme financiare bugetului comunei.În aceste condiţii sublinez faptul că, este foarte importantă finalizarea acestui segment de dig”, a conchis Neculai Bereanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.