Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu susține că președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, îi este frică să intre în competiția pentru funcția de Președinte de Consiliu Județean, astfel că s-a decis concureze pentru titlul de “penibilul anului”.

„Dovedește, o dată în plus, faptul că nu are și nu se pricepe la niciun fel de cultură. În ce privește “cultura agricolă” ne-a demonstrat de peste două decenii că știe cum se poate falimenta o unitate agricolă prosperă în termen record iar în prezent ține să ne demonstreze, o dată în plus, că este în afara actului cultural în general”, a declarat Daniel Cadariu.

Potrivit senatorului sucevean, Ioan Stan încearcă în mod penibil să ducă în derizoriu realizarea de edificii culturale cum ar Muzeul minorităților naționale din Bucovina de la Siret sau Muzeul de Artă Sacră de la Fălticeni.

„Probabil că domnul senator Stan nu a auzit nici până astăzi despre investițiile extrem de importante din domeniu: restaurarea Cetății de Scaun a Sucevei, modernizarea Muzeului Național al Bucovinei și nici măcar nu știe nimic de investiția de la Muzeul ” Ion Irimescu”, de acasă, de la domnia sa, de la Fălticeni. Da, este drept, aceste reușite sunt ale actualului Președinte al Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur. Iar noi sucevenii știm că Președintele PSD Suceava tremură doar când îi aude numele. Și de atâta “curaj nebun” a trimis o doamnă la bătălie, în timp ce el nu iese din casă. Și dacă nu putem avea neapărat pretenții cu privire la un domeniu atât de “sensibil” pentru parlamentarul din Fălticeni, este greu de acceptat să constatăm faptul că nu prea își face treaba de senator fălticenian. Păi când stai “ascuns sub pat” este clar că nu ai părăsit localitatea de domiciliu. Dacă ar fi făcut acest lucru ar fi știut și domnia să faptul că aproape toate drumurile județene din zona pe care o reprezintă sunt deja modernizate sau în curs de asfaltare”, a mai transmis liberalul sucevean.

Senatorul Cadariu a precizat și că cetățenii din majoritatea localităților din jurul municipiului Fălticeni știu că prin eforturile Consiliului Județean Suceava și prin implicarea directă a Președintelui Gheorghe Flutur drumurile din Slatina, Mălini, Cornu Luncii, Boroaia, Horodniceni, Rădășeni, Vulturești, Hârtop, Bogdanești, Râșca sunt de curând asfaltate iar lucrările la drumurile de pe Axa Suceava-Iași, prin Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni, Dolhasca au început deja.

„Și aceasta după ce PSD-iștii de la București, Iași și Suceava au blocat cu îndârjire și prin toate mijloacele vreme de patru ani demararea proiectului”, a conchis senatorul Cadariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.