Senatorul PNL de Suceava susține că senatorul PSD Ioan Stan suferă de miopie, pentru că nu e dispus să vadă și probabil nici să audă nimic și contestă orice evidență.

„Am să repet lucruri spuse recent în speranța că v-ați reuși să rețină.

Dacă ar încerca să se deplaseze puțin în jurul localității de reședință a domniei sale, ar afla faptul că aproape toate drumurile județene din zona ce i-a oferit prin vot 5 mandate de parlamentar sunt proaspăt modernizate.

Mă refer la următoarele localități: Mălini, Slatina, Cornu Luncii, Boroaia, Hârtop, Vulturești, Dolhasca, Rădășeni și Horodniceni.

Iar dacă domnul Stan ar binevoi ca măcar în ajun de alegeri locale să viziteze și restul județului ar vedea și restul până la 300 km de drumuri județene asfaltate de către Consiliul Județean condus de președintele Gheorghe Flutur în acest mandat”, a transmis Daniel Cadariu.

Potrivit acestuia, este vorba în primul rând de drumul județean de la Frasin la Broșteni, cel care a fost blocat la finanțare de celebra Viorica Dăncilă, dar a fost făcut din banii alocați de către Consiliul Județean.

„Apoi amintesc de rutele de la Frătăuții Noi la Vicovul de Jos și de la Panaci la Bilbor, dar și de drumurile județene ce străbat localitățile: Pleșa, Mușenița, Dărmănești, Arbore, Volovăț, Straja, Brodina, Ulma și Pătrăuți.

Iar dacă vorbim de infrastructura rutieră din județ modernizată în ultima perioadă, știe deja orice sucevean de bună credință că prin implicarea și insistența lui Gheorghe Flutur multe din drumurile naționale ce străbat județul au fost reabilitate: DN2 de la Suceava la SIRET dar și sectoarele Sadova – Sucevița, Vicovul de jos – Putna, Câmpulung Moldovenesc – Vatra Moldoviței, Milișăuți – Rădăuți”, a declarat senatorul sucevean.

Și tot în această perioadă, după cum a precizat Daniel Cadariu, au fost finalizate lucrările la tronsoanele de drumuri naționale de pe valea Bistriței.

„Îmi inchipui faptul că președintele PSD Suceava înghite cu greu aceste realități și aproape că îl poți înțelege.

Când ești decis să te relaxezi și nu te interesează soarta echipei din care faci parte, când refuzi competiția pentru președinția consiliului județean și pui pe altcineva la “înaintare “, din moment ce nu accepți nici măcar să deschizi lista pentru consiliul județean pentru a da încredere colegilor ce urmează să se lupte în județ ce îți rămâne de făcut?

Să te umpli de rușine, de penibil și de ridicol și să apelezi la metode jenante, dar specifice PSD-ului, de atacuri politice “suburbane””, a mai declarat parlamentarul liberal.

Potrivit senatorului Cadariu, în disperarea lor că vor suferi o înfrângere usturătoare la următoarele alegeri, președintele PSD Suceava împreună cu cei din camarila personală lansează atacuri fără fundament, de multe ori “urât mirositoare “, împotriva adversarilor politici.

„Folosesc plăci demodate, inventate de multe ori chiar de ei, cum ar fi cea cu “doctorul ” Flutur, considerând că vor fi aduși la putere pe “calea coronavirusului”, doar prin simplul fapt că se ascund în spatele unor măști.

Le recomand “să dea masca jos”, să nu se mai ascundă în spatele unor comunicate scrise de alții, eventual să apeleze la masca sanitară și să părăsească viziunile călduțe.

Să iasă printre oameni, să treacă pe la colegii lor din localitățile din județul Suceava care nu i-au mai văzut de multă vreme, să vadă ce lucruri sunt deja făcute în teritoriu, să înțeleagă ce alte așteptări concrete au sucevenii, cu alte cuvinte să se apuce de muncă și să nu fugă că lașii prin “concedii politice”. Sau de la politică.

Pentru că lumea cunoaște realitățile locale sau județene și sunt convins că la vot ii va sancționa pe cei care doar “mimează” politica”, a conchis Daniel Cadariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.