O ceremonie militară şi religioasă s-a desfăşurat vineri, 1 Decembrie, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, cu ocazia Zilei Naţionale a României. La ceremonia militară a participat și senatorul PSD de Suceava, George Mîndruță.
„Ceremonia militară și religioasă cu depunere de coroane organizată de Ministerul Apărării Naționale la Mormântul Ostașului Necunoscut, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României ne aduce într-un punct important pentru începuturile noastre.
Mormântul Ostașului Necunoscut a devenit loc național de reculegere în memoria celor 225.000 de ostași care s-au jertfit în Primul Război Mondial, pentru întregirea României”,a spus senatorul sucevean.
George Mîndrută a mai declarat că, din păcate, doar azi se experimentează mai mult senzația de patriot, ulterior fiind uitată.
„Astăzi se «respiră» mult patriotism. Din păcate, doar astăzi. Mândria de a fi român se exprimă astăzi, iar mâine uităm de ea. Mulți înțeleg prin «patriot» doar agățarea «drapelului virtual». Să nu uităm că a fi mândru că ești român înseamnă și să aduci o schimbare pozitivă în jurul tău. Să oferi, nu doar să aștepți. Să iubești, să dojenești, fără sa urăști. Să aștepți vremuri mai bune, având curaj să te implici. Patriotismul nu înseamnă doar tradiții și simboluri, ci și responsabilitate și solidaritate.
«România este un cântec care sună cel mai bine atunci când îl cântăm toți împreună.» – Maria Tănase”, a fost mesajul parlamentarului sucevean cu ocazia Zilei Naționale a României.

One Response

 1. $enator pie$iedi$, fost u$ieri$tt

  mindruta, unde ai fost cand usr-pnl injecta anti-guvid poporul sub tot felul de amenintari?
  mindruta, „patriotule”, unde ai fost si cu ce te ocupai cand voiculescu-mihaila-catu fraudau bugetul national prin mega achizitii de bors magic la seringa?
  au ajuns sa ne explice notiuni de patriotism mercenarii si patrihotii?
  merji ma tra$ei$t politic si fara demnitate si canta la alta masa!!!
  tot ce-a fost si este usr este compromis moral si tradator direct sau tacit.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.