Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia îl critică pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Senatorul social democrat a subliniat că repararea drumurilor județene reprezintă o îndatorire a șefului administrației județene și nu o intuiție legată de construcția unei autostrăzi.

Redăm integral comunicatul de presă transmis de senatoru Ioan Stan:

„Preşedintele CJ Suceava afirma recent că a avut intuiție și că modernizarea drumurilor Mălini-Borca și Panaci-Bilbor vor asigura legătura cu vestul prin Autostrada A 8. Ca să fim cinstiţi, niciodată nu ne-am gândit că repararea şi modernizarea unor drumuri judeţene deja existente poate fi o «intuiţie» a cuiva, ci am considerat că reprezintă o activitate care ţine de fişa postului. Şi asta pentru simplu fapt că nu este normal ca în 2023 sucevenii să mai circule pe drumuri judeţene de pietriş sau pământ. Dar din păcate acestea mai există în judeţul nostru, după aproape 3 mandate de administraţie judeţeană liberală.   

Revenind la drumurile aduse în discuţie, amintim că drumul judeţean 209 (Mălini – Iesle – Borca) este o investiţie de 25 milioane de euro finanţată integral de guvernarea PSD, prin PNDL II şi că trebuia să fie gata de multă vreme. La fel, întârzieri nepermise au existat şi la modernizarea drumul județean Panaci-Bilbor iar oamenii din zona respectivă pot confirma acest lucru. De altfel, judeţul Suceava este printre ultimele care încă mai are în lucru investiţii obţinute prin PNDL, în timp ce în restul ţării acestea au fost terminate la timp. Aceasta este imaginea reală a eficienţei liberale în administraţia publică judeţeană!

Totuşi, pentru că veni vorba despre «intuiţii» avem şi noi două. Prima dintre ele este că drumul judeţean 209 nu va fi gata nici măcar anul acesta şi a doua, că locuitorii judeţului nostru s-au săturat până peste cap de discursurile demagogice ale domnului Flutur”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.