Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, a transmis un comunicat de presă prin intermediul căriua i-a răspuns prim-vicepreședintelui PNL Gheorge Flutur, subliniind că preferă să fie un politician anonim, decât unul celebru care scrie cu oi pe dealuri.

Redăm integral comunicatul de presă al senatorului Ioan Stan:

„Referitor la replica domnului Flutur, vreau să aduc următoarele precizări. Prefer oricând să fiu un politician „anonim” care își face treaba, decât să fiu un politician celebru pentru că știe a scrie cu oi pe dealuri. Prefer să fiu un politician „anonim” care aduce bani pentru localitățile din județ, decât să fiu un politician celebru pentru că am omorât găini. Fiți liniștit, românii nu au uitat episodul gripei aviare.  Prefer să rămân „anonim” și să promovez legi în interesul românilor, decât să fiu un politician celebru pentru o statuie din gheața ridicată în cinstea Elenei Udrea. Și nici nu am cărat zăpadă cu raba pentru dânsa ca să se dea cu sania. Prefer să rămân un politician „anonim” și să ajut primarii din județ să acceseze fonduri pentru școli, canalizare, apă, dispensare, drumuri, etc, decât să fiu un politican celebru pentru minciunile gogonate aruncate în campania electorală, cu autostrăzile care trec prin munți, cu aeroportul de la Floreni, cu cea mai mare tabără internațională de la Bucșoaia, cu încă două spitale ipotetice, etc.

Prefer să rămân un politician „anonim” decât să devin celebru că peste noapte am devenit din președinte de CJ, „doctor”. Prefer să rămân un politician „anonim” și să fac câte ceva pentru județul nostru, chestii practice, care se cer rezolvate și pentru care trebuie făcut lobby, pentru care trebuie discutat cu miniștri, prim-miniștri sau alți factori de decizie, decât să fiu celebru pentru planurile de pe hârtie, care rămân numai pe hârtie și sunt folosite de la o campanie electorală la alta. Apropo, să știți că oamenii încă așteaptă să fie puse în practică promisiunile din 2016, cu Parcul Industrial al Sucevei și investitorii din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Serbia, care chipurile făceau coadă la ușa dumneavoastră ca să dea bani județului. Și apropo de promisiuni neonorate, fie că acceptați sau nu, ați greșit că l-ați sprijinit pe domnnul Cîțu în locul celui care v-a ajutat când aveați nevoie de ajutor, respectiv domnul Orban. Inclusiv colegul dvs liberal, dnul Orest Onofrei, v-a atras atenția că ați luat-o pe un drum greșit făcand asta. A avut dreptate!

Și să știți că prefer oricând să rămân un politician „anonim” decât să fiu un politician celebru pentru „cel mai mare ou din lume”.

Da, domnule Flutur, prefer să fiu un politician «anonim» care contează, decât un politician celebru pentru absurditățile spuse sau făcute”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.