Senatorul Ioan Stan, președintele PSD Suceava, i-a adresat o interpelare lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, referitoare la alocarea celor 5 milioane de euro pentru noul spital din Fălticeni.

„Având în vedere vizita de lucru pe care ați făcut-o săptămâna trecută în județul Suceava, când ați ajuns inclusiv la noul spital din Fălticeni și pentru că v-ați exprimat atunci intenția de a face toate demersurile pe care la acea dată, în calitate de secretar de stat, le aveați la dispoziție pentru ca suma necesară achiziționării de aparatură medicală să fie alocată cât mai repede, considerăm că acum, în calitate de Ministru al Sănătății, aveți posibilitatea de a rezolva această chestiune pentru totdeauna. Înțelegem că la timpul respectiv decizia nu vă aparținea, dar acum puteți tranșa această situație, puterea de decizie aparținându-vă în totalitate. De asemenea vă amintim că tot dumneavoastră, cunoscând realitatea din teren, ați fost cel care a avansat atunci propunerea ca spitalul de la Fălticeni să devină, în timpul acestei pandemii, spital de sprijin pentru cazurile non-Covid 19, idee deosebit de bună având în vedere problemele cu care se confruntă acum unitatea spitalicească județeană”, a transmis Ioan Stan.

Drept urmare a celor prezentate mai sus, acesta i-a transmis ministrului Sănătății să dea curs solicitării de a aloca cele 5 milioane de euro necesari achiziționării de aparatură medicală, subliniind faptul că acordurile cu furnizorii sunt deja finalizate și că tot ce mai trebuie pentru ca noul spital de la Fălticeni să deservească locuitorii județului Suceava sunt banii respectivi.

„Vă rugăm să aveți în vedere faptul că eventualul refuz al guvernului actual de a oferi suma menționată în regim de urgență reprezintă în contextul actual o lipsă de responsabilitate și o nepăsare crasă la adresa sucevenilor. Țineți cont că vârful epidemiei încă nu a fost atins și orice întârziere în alocarea sumei respective, va reprezenta o mare pată pe obrazul autorităților”, a transmis senatorul Ioan Stan.

2 Responses

 1. George

  Alocarea banilor trebuia făcută imediat după constatarea situației extrem de grave în care se află județul Suceava. Și acum se mai gândesc la politică ?!? Sunt groaznici !

  Răspunde
 2. MironLashnichenko

  Доброго утра!
  Представляем лучшие прогоны “убийцы” для сайтов ваших конкурентов. Всего от 2 тыс руб.
  – Гарантированный результат. Интернет-сайты точно “упадут”.
  – Максимально возможное количество отрицательных фитбеков.
  – Собрана специфическая база – максимально “убийственные” площадки из 10 000 000 ресурсов (спамные, порно, вирусные и тому подобные). Это работает бесперебойно.
  – Прогон делаем сразу с четырех мощных серверов.
  – Отправка токсичных ссылок на e-mail.
  – Можем растянуть как угодно по времени.
  – Прогон с запрещёнными ключевыми фразами.
  – При двух прогонах – выгодные бонусы.

  Стоимость 50$
  Полная отчётность.
  Оплата: Киви, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard…
  Телегрм: @exrumer
  Whatssap: +7(906)53121-55
  Viber: +7(977)5255462
  Skype: XRumer.pro
  email: support@xrumer.eu

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.