Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, a declarat că Partidul Social Democrat lucrează la legea care îi permite cetățeanului să opteze pentru Pilonul I sau II de pensii, fără să mai fie o obligaţie prin lege ca persoana să fie şi la Pilonul I, şi la Pilonul II de pensii.

„Sunt în analiză la ministerele implicate variante  ale noii legi a pensiilor pentru determinarea valorilor de impact, că se fac determinări valorice  postrecalculare pentru diverse categorii de pensii, toate sub declarația fermă a Ministerului Muncii că nu vom avea de a face cu micșorări de pensii. Spun micșorări pentru că, încă nu pot folosi sintagma ”tăieri de pensii” fără să mă cutremur și fără să mă rog, așa cum m-au învățat înaintașii mei din Onicenii Sucevei :<<ferească Dumnezeu pe toată lumea>>”, a transmis Stan.

În încheiere Ioan Stan i-a asigurat pe cetățenii județului Suceava că Partidul Social Democrat își va respecta și de acum încolo programul de guvernare, iar pe negativiști îi va privi cu compasiune pentru disperarea lor.

s

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.