Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, a remis un comunicat cu prilejul Moțiunii de Cenzură. Redăm integral comunicatul parlamentarului:

„După ce în 3 luni s-au împrumutat cu 40 miliarde de lei, cu dobânzi duble decât ale împrumuturilor PSD, după ce au desființat programele „Prima Casa”, „Tomate românești” şi „Start-up Nation”. După ce au redus bugetul pentru extinderea sistemului de irigaţii, au tăiat de la autostrăzi şi de la educaţie, dar au majorat bugetul de pensii speciale pentru lucrătorii din serviciile secrete. După ce cursul valutar a atins record după record. După ce deficitul bugetar pe anul în curs l-au stabilit la 3,5%, peste ținta asumată în fața U.E. După ce au încercat privatizarea sistemului de sănătate. După ce au refuzat dublarea alocațiilor copiilor.

După ce au dat 25 de Ordonanțe de Urgență, noaptea, #cacinstiții, din care una dintre ele a făcut ca Raiffeisen Bank să fie iertată de obligaţia de a plăti peste un miliard de lei statului român. După ce au încercat să schimbe din mers regurile jocului electoral, călcând în picioare legislația și Constituția Țării, iată că Guvernul Orban a căzut. Este poate cel mai normal lucru care se putea întâmpla pe scena politică a țării. Când ai de-a face cu incompetenți, e bine să-i trimiți acasă din timp. Efectiv, dacă îi lași prea multă vreme în funcție, prostiile lor ajung să te coste exagerat de mult. Prin această Moțiune de Cenzură nu am făcut nimic altceva decât să redăm România, românilor”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.