Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a declarat, după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier, că niciodată în momente de cumpănă pentru țară, oamenii politici nu au fugit de responsabilitatea guvernării.

Cu siguranță…ați aflat…. Florin Cîțu și-a depus mandatul de Premier, în plină epidemie de Coronavirus, iar președintele Klaus Iohannis a acceptat. Nici nu știm cine este mai iresponsabil, unul sau altul.
Prin această mișcare politică, care nu-și avea deloc rostul în acest moment, PNL-ul și președintele lui de facto, Klaus Iohannis, au sfidat așteptările oamenilor dovedind o imensă lașitate, condamnând România să intre într-o criză cum nu cred să mai fi existat vreodată în istoria ei modernă.
Conflicte politice au existat dintotdeauna, jocuri politice de asemenea, dar niciodată, în momente de cumpănă pentru țară, oamenii politici nu au fugit de responsabilitatea guvernării. Și iată că liberalii o fac, trădând așteptările tuturor românilor, inclusiv a celor care i-au votat, trădând vechea politică liberală a brătenilor…Iar asta nu o fac oricând, ci într-un moment critic pentru români și România, când ne confruntăm cu o epidemie, care la noi în țară este abia la început, dar care în alte state face ravagii, într-un moment când sintagma “ a fi sau a nu fi” este pe buzele mai marilor lumii și nu numai a lor .
Domnilor guvernanți, domnilor liberali, sunteți jalnici, sunteți cinici, sunteți orice, numai oameni politici, nu”, a transmis Virginel Iordache.

Potrivit senatorului sucevean, PNL-ul, în momentul de față, este la fel de rău ca și virusul cotropitor al lumii.

„E mult, prea mult, să afirmăm că sunteți politicieni, odată ce nu vă pasă deloc de semenii voștri, de românii de acasă si din diaspora, ca să nu mai zicem de alegătorii voștri pe care ii tratați cu indiferență. (ca să nu zic cu sulfat de sictir)
PNL-ul, în momentul de față, este la fel de rău ca și virusul cotropitor al lumii . Trebuie să fii orb sau un fanatic membru de partid ca să nu vezi că pentru conducerea PNL-istă, este mai important interesul de partid decât interesul național, decât viața părinților și copiilor noștri .
Aceste preocupări “de cult al personalității”, al dlui Președinte, trebuie să înceteze când la mijloc se află viața românilor”, a declarat parlamentarul sucevean.

Virginel Iordache a precizat că românii așteaptă soluții pentru epidemia de coronavirus, soluții pentru evitarea colapsului economic, nu discursuri politice.

„Personal, consider că ce s-a întâmplat astăzi în Parlamentul României este cea mai grea palmă dată poporului român, în toată istoria sa democratică și am certitudinea că românii nu s-au simțit niciodată mai umiliți ca acum.
Ceva mai nedemn nu mi-a fost dat să văd vreodată!
Să ți se ofere șansa de a-ți ajuta poporul să treacă printr-un moment greu al existenței sale și tu să te ascunzi ca struțul în nisip… asta înseamnă să fii PNL-ist!”, a conchis senatorul sucevean Virginel Iordache.

One Response

  1. Mirel Radoi

    Pinguinu a uitat ca s-a dus la Bucuresti cu elicopterul pentru ca avea diaree? Iar acum o face pe lupul moralist deghizat in „lopata”. Ipocritul curului.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.