Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a constatat cu surprindere că liderul PSD Suceava consideră că respectarea Constituției de către președintele Klaus Iohannis este un gest de boicotare a activității Guvernului.

Mă întreb însă în ce să încadrez declarația de astăzi a senatorului Ioan Stan care, nonșalant, recunoaște că el a fost cel care a blocat publicarea în Monitorul Oficial a hotărârilor de Guvern de schimbare a subprefectului de Suceava pe motiv că ar fi înțelegere cu ALDE. Dacă e autodenunț, atunci merită apreciat.

Mă întreb în ce calitate senatorul PSD Ioan Stan a intervenit în activitatea altei puteri în stat, blocând, pe criterii politice, un act administrativ.

De când un senator, fie el și președinte de organizație județeană PSD poate decide asupra publicării unor acte normative ale Guvernului României? El blochează publicarea de hotărâri de Guvern și îl acuză pe președintele țării că faultează guvernarea?”, a transmis senatorul Cadariu.

 

Acesta consideră că singura cale onorabilă prin care Guvernul poate ieși din această situație gravă în care a fost pus de senatorul PSD Ioan Stan este să publice imediat hotărârile de Guvern în cauză.

Ioan Stan se crede în anii 2000 când funcția de prefect era una politică”, a conchis senatorul Daniel Cadariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.