Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, susține că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, nu a făcut nimic pentru aducerea gazului la Vatra Dornei, soluțiile fiind găsite de către social democrați.

De altfel, Stan susține că politicienii, indiferent de ce funcție ocupă, ar trebui să colaboreze între ei pentru bunăstarea populației și nu să „își fure căciula unul altuia”.

„Întodeauna am considerat că polemica își are sensul doar în cazul temelor politice. Atunci când vorbim de asigurarea necesităților, de rezolvarea problemelor sucevenilor este obligatorie colaborarea indiferent de interesele politice. Sucevenii ne vor judeca după rezultatul muncii noastre prin care ar trebui să li se îmbunătățească viața, iar disputele politice locale rămân derizorii”, a declarat senatorul Ioan Stan.

Nemulțumit de ultima apariție publică a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, Ioan Stan i-a adresat câteva întrebări.

„Cât de ipocrit și duplicitar poți fi ca, invocând Postul Mare, să înneci opinia publică în minciuni și dezinformări?

Cum poți să te erijezi în cel ce a găsit soluția ideală privind alimentarea cu gaz a municipiului Vatra Dornei, când știi că ministrul Economiei, social-democratul D. Andrușca, în colaborare cu parlamentarii social-democrați suceveni, în contextul deschiderii litigiului dintre Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și Regia Națională a Pădurilor, a identificat soluția de a declara conducta de gaz Pojorâta- Vatra Dornei drept obiectiv de interes național?  Și în acest sens, în vara anului 2018, Ministerul Economiei a cerut un memoriu Consiliului Județean Suceava – memoriu pe care Gheorhe Flutur se împăunează că l-a făcut din proprie inițiativă.

Cât de mărunt poți fi încât să acuzi pe cineva de minciună fără să verifici faptele? Dacă ar fi întrebat-o pe colega sa, d-na deputat, ar fi aflat că, marți 02.04.2019, în comisia de Administrație publică din care face și dumneaei parte, a fost admis raportul preliminar asupra unui amendament (depus de noi) ce completează art. 7 din  OUG. 28/2013 – amendament care creeaza posibilitatea realizării acestei conducte și în situație de litigiu. Îl informăm de asemenea și că legea referitoare la reîmproprietărirea parohiilor cu suprafețe forestiere se află în dezbatere la nivelul comisiilor din Camera Deputațiilor”, l-a întrebat social democratul Ioan Stan pe liberalul Gheorghe Flutur.

Pe de altă parte, Stan susține că „minciuna are picioare scurte”, iar Flutur nu ar trebui să se laude cu investițiile finanțate de Guvernul PSD – ALDE.

„Consider că dumnealui e lipsit total de eleganță când, cu obstinație, încearcă să-și însușească munca altcuiva, cum lipsit de eleganță este și atunci când induce ideea că lui i se datorează acțiunea de reabilitare a drumurilor naționale și județene fără să pomenească faptul că autorul și finanțatorul este Guvernul PSD ALDE. Minicuna are picioare scurte, dar suntem convinși că sucevenii înțeleg și o vor sancționa”, a conchis senatorul Ioan Stan .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.