USR a învățat să se aboneze la banii statului, iar parlamentarii săi duc o viață de lux cu bilete de avion la business class și cazare în hoteluri în care o cameră e 420 dolari pe noapte. PS News vă prezintă în exclusivitate cum USR a devenit un partid care a pus stăpânire pe banii cetățenilor, fără să ofere vreun rezultat pentru cetățenii români.

Gheorghiță Mîndruță, senator USR foarte puțin cunoscut, a decis să participe la Adunarea NATO în SUA. Senatorul USR s-a crezut special și a cumpărat, pe banii statului român, un bilet de avion la clasa business, plătind 2.198,37 Euro, potrivit documentului obținut în exclusivitate de PS News. Un bilet la clasa economy ar fi fost circa 640 de Euro până în Washington, dar useristul s-a considerat special.

Senatorul și-a cumpărat un bilet de avion pe ruta București-Istanbul-Washington-New York-Istanbul-București. Plecarea a fost pe 24 octombrie 2021, iar întoarcerea pe 31 octombrie 2021. Facilitățile la clasa business sunt următoarele: fotoliu care se poate transforma în pat și are suficient spațiu pentru picioare, televizor la fiecare scaun, Wifi, meniu premium ca la restaurant și băuturi la discreție.

Gheorghiță Mîndruță a plătit pentru o noapte de cazare în SUA mai mult decât câștigă milioane de români într-o lună. Gheorghiță Mîndruță a plătit 420 de dolari pe noapte la hotelurile din SUA, potrivit documentului obținut în exclusivitate de PS News. În total, acesta a cheltuit 2.520 de dolari pentru cele 6 nopți de cazare și a primit inclusiv 84 de dolari diurnă. Diurna și cazarea pentru useristul Mîndruță au însemnat o cheltuială de 3.108 dolari pentru statul român, la care s-au adăugat taxa de participare (200 de euro) la eveniment și alte cheltuieli în valoare de 342 de dolari.

La cât a plătit pentru cazare, putem deduce că senatorul USR a stat la un hotel de lux în Statele Unite ale Americii. Potrivit prețurilor afișate de booking.com, cu 2.500 de dolari pentru 6 nopți poți sta fără probleme la un hotel de 5 stele în Washington și New York. Milioane de români nici nu visează să aibă vreodată posibilitatea să vadă măcar New York-ul.

Pentru toată această plimbare, Senatul a decontat suma de 37.243,68 de lei. Acești bani pot fi strânși de 27 de cetățeni români care muncesc o lună întreagă pentru salariul minim pe economie. Sau de 46 de pensionari români care trebuie să supraviețuiască o lună întreagă cu 800 de lei pensie.

În urma acestei excursii în SUA, senatorul a publicat două mesaje pe Facebook, fără niciun impact și fără nicio importanță pentru țara noastră.

USR a dat dovadă de ipocrizie atunci când a criticat alți parlamentari din PNL, UDMR și PSD că pleacă în Dubai, la un evenimentul internațional Expo 2020 Dubai (cel mai mare eveniment din lume). Parlamentarii PSD și PNL au avut bilete de avion la clasa economy și au plătit cazarea pe noapte doar 200 de dolari. Inclusiv diurna în Dubai este de 72 de dolari, mai mică decât 84 de dolari cât a primit Mîndruță în SUA. De asemenea, parlamentarii care au mers în Dubai s-au întâlnit cu oficialii statului arab și în viitor România ar putea beneficia de noi investiții din partea Emiratelor Arabe Unite, relatează psnews.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.