Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache  a anunțat că Senatul a adoptat un proiect de lege prin care elevii din învăţământul preuniversitar vor beneficia de tarif redus cu minimum 50% pentru transportul local în comun şi cu minimum 75% pentru accesul la muzee, concerte, teatru, operă, film şi alte manifestări culturale.

„Am votat, alaturi de colegii mei din Senatul României propunerea legislativă privind modificarea articolului 84 alineatul (1) și (4) din Legea Educației Naționale numarul 1/2011.
Propunerea legislativă are următorul cuprins: (1) Elevii din învățământul preuniversitar beneficiază de tarif redus cu minimum 50% pentru transportul local în comun, de suprafață, naval și subteran, precum și pentru transportul intern auto, feroviar și naval, pe tot parcursul anului calendaristic.
(4) Elevii beneficiază de tarife reduse cu minimum 75% pentru accesul la muzee, la concerte, la spectacole de teatru, de operă, de film și alte manifestări culturale și sportive organizate de instituții publice”, a spus senatorul PSD, Virginel Iordache.

În cazul acestui proiect, Senatul este for decizional.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.