Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache aduce clarificări în ceea privește motivul pentru care a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din București. Biroul de presă al senatorului a transmis următorul comunicat de presă:

„Senatorul  Virginel Iordache a fost internat la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou din Suceava, în data de 14 mai 2019, unde a fost supus unor investigații medicale. Ca urmare a lipsei diagnosticului concludent și fiind suspectat de meningită  bacteriană, cu o stare de sănătate vizibil alterată, în data de 16 mai 2019, medicii au hotărât transferul acestuia la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București. Din fericire, în urma investigațiilor amănunțite, a fost infirmată suspiciunea de infecție cu meningococ. Decizia transportării de urgență cu elicopterul a pacientului, dată fiind starea degradată a sănătății acestuia, a aparținut exclusiv medicilor spitalului ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Apreciem profesionalismul  personalului medical din spitalele din Suceava și București, și totodată le mulțumim și le suntem recunoscători. Senatorul Virginel Iordache nu a făcut nici o cerere referitoare la un transport preferențial pentru transferul intraspitalicesc, interacțiunea cu personalul medical a fost una de respect reciproc, neexistând nici un episod din cele relatate nerealist în presă. Parlamentarul PSD este recunoscător că face parte din comunitatea suceveană formată din oameni deosebiți și valoroși.

În prezent starea de sănătate a senatorul este stabilă, cu diagnosticul de endocardită infecțioasă, acesta se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București”.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.