Virginel Iordache, senator PSD de Suceava, i-a cerut viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, lămuriri în privința stadiului lucrărilor la obiectivul „Sală Polivalentă” din Suceava.

Construcţia unei Săli Polivalente în Municipiul Suceava reprezintă pentru cetăţenii judeţului oportunitatea de a extinde sfera activităţilor sportive şi recreative. Este preocuparea pentru un standard de viaţă ridicat la nivel european de care să beneficieze atât iubitorii de sport cât şi întreaga comunitate suceveană. Pentru demararea lucrărilor la proiectul Sălii Polivalente din Suceava s-a încheiat un proces verbal cu un raport favorabil între Primăria Municipiului Suceava şi Compania Naţională de Investiţii. În acest sens au fost alocate fonduri din bugetul local iar reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Investiţii au vizitat amplasamentul propus fiind analizate soluţii privind căile de acces şi utilităţile necesare acestui proiect”, a transmis Virginel Iordache.

Astfel, Virginel Iordache dorește să știe care este rezultatul licitaţiei studiului de fezabilitate şi al proiectului tehnic, efectuată de Compania Naţională de investiţii la obiectivul Sală Polivalentă Suceava dar și care este calendarul desfăşurării lucrărilor pentru acest obiectiv?