Senatorul PSD Virginel Iordache a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, în care susține că fără educație nu exista evoluție.

Redăm în continuare mesajul integral transmis de senatorul sucevean:

Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional al tinerilor din comunitatea noastră pentru dăruirea și pasiunea pe care o au în îndrumarea și educarea tinerilor noștri.

A învăța un copil înseamnă să lași o urmă din tine în dezvoltarea lui și cu siguranță elevul este o bancă în care profesorul depozitează comorile sale cele mai prețioase.

Fără educație nu ar exista evoluție. Iar când vorbim despre educație, trebuie să plecăm întotdeauna de la cea mai simplă formă a ei. Familia este prima care începe să modeleze caracterul unui copil, însă impactul pe care școala îl are în formarea viitorului specialist este decisiv. Niciodată nu trebuie să îi uităm pe cei care ne-au fost primii îndrumători în viață.

Cu această frumoasă ocazie, le urez celor care au oferit și oferă cu generozitate lumina cunoașterii, șlefuind caractere și formând oameni de valoare, un sincer ”La mulți ani”.
La mulți ani, stimați colegi cu sufletele sfâșiate de atâtea generații, cărora le-ați dăruit lumina cunoașterii, din flacăra pasiunii pentru educație

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.