Sentinţa de condamnare a lui Liviu Dragnea se pune în aplicare deîndată. Preşedintele Camerei Deputaţilor va fi încarcerat imediat ce poliţiştii primesc actele de la ICCJ, dacă între timp nu se predă.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare cu executare de către ICCJ şi sentinţa e aplicabilă deîndată. Ceea ce înseamnă că nu există niciun termen de graţie pentru şeful PSD, în număr de ore, în care se poate pregăti pentru a merge în arestul Poliţiei.

Liviu Dragnea are posibilitatea să se predea de bună voie la orice secţie de Poliţie, sau să aştepte să fie căutat de poliţişti, care vor pune în aplicare sentinţa.

Astfel, ICCJ va trimite actele de la dosar şi sentinţa definitivă Poliţiei pe raza căreia se află cele două adrese indicate de Dragnea în proces, una în Teleorman şi una în Bucureşti.

Imediat ce primesc actele, poliţiştii merg la cele două adrese, pentru a-l înştiinţa pe Dragnea de sentinţă şi pentru a-l reţine, în vederea executării pedepsei.

Dacă Dragnea nu e găsit la niciuna dintre adrese, poliţiştii îl vor da în consmen la frontieră şi în urmărire generală, după 24 de ore de la anunţarea sentinţei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.