Viorel Seredenciuc, secretar general PNL Suceava, a transmis un drept la replică, urmare a informațiilor promovate în spațiul public de către primarul comunei Bosanci:

„Pentru corecta informare a opiniei publice aş dori să spun că astăzi a avut loc Colegiul Director Judeţean al PNL Suceava, şedinţă în cadrul căreia, conform Statutului, s-au supus la vot cele două moţiuni, ale lui Florin Cîţu şi Ludovic Orban. Votul a fost secret. Din cei 118 de participanţi la vot, 117 au votat moţiunea Florin Cîţu şi un vot a fost pentru moţiunea lui Ludovic Orban.

Respingem afirmaţiile domnului Nicolae Miron, precizând că s-a respectat întocmai statutul PNL.

În timpul desfăşurării lucrărilor nu s-au îngrădit în niciun fel drepturile celor prezenți. Nu au fost alte propuneri față de cele inițiale şi nici nu s-a autopropus vreun membru al PNL Suceava pentru a participa la Congresul din data de 25 septembrie. Considerăm că frustrările unui om nu trebuie să se transforme în acuzaţii publice nefondate. PNL Suceava este o organizaţie puternică în cadrul partidului şi respectă în egală măsură şi votul majorităţii, precum şi votul minorităţii, chiar dacă acesta este singular”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.