Consilierii județeni se întrunesc joi, 17 octombrie, pentru a supune votului proiectul de hotărâre privind instituirea unor tarife practicate la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul loan cel Nou” Suceava.

Astfel, consilierii județeni vor aproba tarifele pentru procedurile care se efectuează în compartimentul de radiologie intervențională și serviciul medical de recuperare ale Spitalul Județean de Urgență „Sfântul loan cel Nou” Suceava.

Trebuie precizat că, potrivit proiectului de hotărâre, în primul semestru al anului 2019, la Spitalul Județean au fost angajati trei medici cu specializări în domeniul radiologiei intervenționale, care vor asigura diversificarea activității compartimentului de radiologie intervențională propriu, prin noile proceduri ce se vor realiza cu ajutorul angiografului. Cu ajutorul acestui echipament se pot efectua manevre intervenționale și anume: biopsii și puncții la nivelul organului bolnav.

Urmare a investițiilor realizate la Spitalul Județean, în cadrul serviciului medical de recuperare se poate
realiza o nouă procedură: banda acvatică.


La cerere, de serviciile menționate mai sus, pot beneficia, atât pacienții intenați, cât și cei din ambulatoriul integrat, asigurați sau neasigurați, motiv pentru care se impune aprobarea tarifelor pentru procedurile de radiologie intervențională și recuperare medicală.

Tarifele pentru procedurile care se efectuează în compartimentul de radiologie intervențională și serviciul medical de recuperare sunt următoarele:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.