Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat, miercuri, 13 ianuarie, într-o conferință de presă, că la conducerea Serviciului Comunitar de Înmatriculări și Permise Auto Suceava a fost numit subcomisarul de poliție Alexandru Cătălin Duțuc. Potrivit prefectului Moldovan, Duțuc va asigura interimatul pentru o perioadă de șase luni.

Alexandru Moldovan a subliniat că a emis deja ordinul de împuternicire în funcția de șef de serviciu a subcomisarului de poliție Alexandru Cătălin Duțuc până la data de 31 iulie. Trebuie precizat că Alexandru Duțuc are 38 de ani și activează de peste zece ani în cadrul IPJ Suceava.

Pe de altă parte, prefectul județului a precizat  că în prezent la Suceava sunt șapte examinatori, între care patru repartizați în județul nostru din București,  Iași și Galați.

„Toate programările se desfășoară cu normalitate. Consider că este timpul ca acest serviciu comunitar să își revină la adevărata sa menire, să-și întoarcă fața către beneficiarul final, către cetățean și către societățile comerciale și să activeze într-un regim transparent și cu corectitudine”, a declarat prefectul Alexandru Moldovan.

Acesta a adăugat că doi ofițeri și doi agenți de poliție din cadrul IPJ Suceava vor fi detașați la Serviciul Permise și Înmatriculări, pentru a suplini numărul de examinatori.

Pe de altă parte, prefectul a precizat că în viitorul apropiat urmează să fie modificat locul de unde începe testarea pentru proba practică aferentă obținerii permisului de conducere, întrucât parcarea de la „Sticlă” urmează să fie vândută. În acest sens se poartă deja discuții cu administrația locală, dar și cu anumiți agenți economici.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.