Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a aprobat proiectul înaintat de Primăria Comunei Todirești privind dotarea cu echipament a serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

Potrivit lui Vasile Avram, primarul comunei Todirești, proiectul „Dotarea cu echipamente a serviciului voluntar pentru situații de urgență din comuna Todirești, județul Suceava” se înscrie în tipul de acțiune eligibilă conform fișei Măsurii 4/6B, respectiv investiții în crearea, îmbunătățirea sau extinderea serviciilor locale de bază destinate populației rurale, inclusiv a celor de agrement și culturale, și a infrastructurii aferente.

„Fondurile Europene contribuie la menținerea unui climat de viață decent în comuna Todirești! Prin acest proiect se propun a fi achiziționate o lamă de zăpadă pentru tractor, o lamă de zăpadă pentru încărcător, un distribuitor de sare, o freză de zăpadă, un aparat de respirat autonom cu aer comprimat, pentru pompieri, și o butelie pentru aer comprimat”, a transmis primarul Vasile Avram.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.