IŞJ Suceava a trimis spre aprobare Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice un număr de 6 centre de examen şi 2 de evaluare constituite pentru sesiunea a doua a bacalaureatului 2015. Numărul de candidaţi înscrişi până în prezent pentru sesiunea august-septembrie a bacalaureatului este de 1235, însă numărul final al acestora va putea fi stabilit doar după data de 7 august 2015.

Centrele de examen propuse sunt la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul Tehnic “Samuil Isopescu” Suceava, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi şi Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” Cîmpulung Moldovenesc.

La Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava şi la Liceul cu Program Sportiv Suceava sunt constituite centrele de evaluare.

Numărul de candidaţi înscrişi până în prezent pentru sesiunea august-septembrie a bacalaureatului este de 1235, însă numărul final al acestora va putea fi stabilit doar după data de 7 august 2015. Între 4-5 august 2015 elevii din clasele terminale de liceu susţin examenele de corigenţă, iar cei care promovează au dreptul să se înscrie la bacalaureat în data de 7 august.

În Ordinul ministrului educaţiei nr. 4265/2015 se stabileşte faptul că în ambele sesiuni ale bacalaureatului 2015 evaluarea lucrărilor se face în alt judeţ stabilit de Comisia Naţională de Bacalaureat, precum şi modificarea calendarului examenului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.