Este deja al doilea spectacol caritabil care are loc la Poiana Stampei, anul acesta. Dacă la spectacolul caritabil din Săptămâna Mare, invitata specială a fost Paula Seling, acum, de Crăciun, Ansamblul folcloric „Poienița”, dar și Grupul folcloric „Flori de pe Dorna” din Poiana Stampei, vor susține un program de colinde, în Sala Mare a Casei de Cultură din comună.

„Din păcate un obiectiv important pe care comuna îl avea, a fost distrus de un incendiu puternic. De atunci încercăm să ne unim toți forțele și să avem cât mai curând cu putiință, un nou locaș de cult. În zi sfântă de Crăciun, va avea loc un spectacol caritabil, iar banii vor fi folosiți, tot pentru noua biserică”, a declarat pentru SuceavaLive, edilul comunei, Viluț Mezdrea.

Trebuie amintit faptul că în dimineaţa zilei de miercuri, 18 februarie 2015, Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil“ din Parohia Poiana Stampei, Protopopiatul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a cuprins în totalitate monumentul istoric vechi de aproape 130 de ani, construit din lemn de brad. Astăzi, fiecare dintre dumneavoastră poate contribui la construirea unei noi biserici în comuna Poiana Stampei, obiectiv la care s-a pus deja piatra de temelie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.