Doi liberali suceveni isi doresc aceeasi functia: cea de presedinte a Consiliului Judetean Suceava. Este vorba despre co-presedintele OJ PNL Suceava, senatorul GheorghE Flutur si vicepresedintele CJ , Ilie Nita. Insa, candidatul liberalilor suceveni pentru aceasta functie va fi desemnat, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni. Pe 24 iulie, primarii PNL din judet vor vota persoana pe care vor sa o sustina pentru presedintia Consiliului Judetean Suceava la alegerile locale de anul viitor.

Vicepresedintele pe regiunea Moldova, deputatul PNL Ioan Balan, a precizat ca data de 15 iulie este termenul limita pana la care liberalii suceveni isi pot inscrie candidaturile pentru functiile de primari, consilieri judeteni si consilieri locali.
Deputatul liberal sucevean a explicat liberalul ca cel care va ocupa prima pozitie pe lista PNL Suceava de consilieri judeteni pentru viitoarele alegeri locale va fi si cel care va fi sustinut pentru presedintia Consiliului Judetean.
„…echipa se va constitui in jurul capului de lista de la Consiliul Judetean. Si pentru a nu mai fi alte discutii, si nu o sa mai nominalizez pe nimeni, o sa spun doar ca procedura de desemnare a primei persoane de pe lista de consilieri judeteni va fi optiunea strict politica a PNL. Si asta e o procedura valabila la nivel national”, a declarat Ioan Balan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.