În perioada 5-15 septembrie, Shopping City Suceava vine în întâmpinarea clienților care își pregătesc copiii pentru noul an școlar, răsplătindu-le fidelitatea cu 1.000 de premii atractive pentru învățăcei.

Astfel, în cadrul campaniei „Începe școala cu stil!” sunt puse în joc sute de ghiozdane, jocuri creative, penare, plastilină, vouchere de cumpărături, seturi de caiete, acuarele, culori acrilice și stilouri, premii care vor transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru micuții școlari.

„Cumpărăturile de minimum 150 lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate, din orice magazin din incinta Shopping City Suceava îți aduc șansa unui câștig garantat. Vino la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Pepco şi oferă-i copilului tău un cadou pentru școală! Pentru a putea participa la tombolă, distrează-te împreună cu cel mic la panoul cu premii! Găsește 3 imagini identice în 30 secunde și primești pe loc premiul indicat de acestea”, transmit reprezentanții Shopping City Suceava.

În această perioadă, cele mai bune oferte pentru noul sezon de şcoală îşi aşteaptă clienţii în magazinele din Shopping City Suceava.

afis BTS 2016

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.