De sărbători, Shopping City Suceava răsplătește faptele bune cu 150 de premii și îi îndeamnă pe clienți să ajute la îndeplinirea dorinţelor copiilor nevoiaşi.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, în perioada 10 – 22 decembrie, este organizată campania umanitară „Răsplătim faptele bune. Donează și noi te premiem!”, cu scopul de a oferi un Crăciun liniştit copiilor de grădiniță din mediul rural.

„Cei mici au nevoie de sprijinul tău, iar donând, tu le poţi îndeplini o parte dintre dorinţe. Aceştia au nevoie în principal de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi, dar şi de jucării”, au informat organizatorii.

Hainele și jucăriile pentru copiii nevoiași vor putea fi donate la punctul special amenajat pentru colectare, în faţa magazinului Leonardo.

De asemenea, cei care vor cumpăra jucării sau îmbrăcăminte pentru cei mici, de minimum 50 lei, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și le vor dona la „Bradul cu Jucării”, vor putea participa la o tombolă pentru a câștiga 150 de perechi simpatice de omuleți de zăpadă din pluș. Câștigătorii vor fi premiați luni, 22 decembrie în cadrul unei ceremonii speciale în care vor fi răsplătiți cei care au ales să facă o faptă bună pentru cei neajutorați.

Campania este susținută de voluntarii de la Organizaţia Salvaţi Copiii – Filiala Suceava, aceștia vor fi prezenți zilnic, între orele 16:00-19:00, în incinta centrului comercial, pentru a oferi clienților informații cu privire la modul în care se pot implica în campania de susținere a celor defavorizați.

Totodată, oricine dorește să aducă o rază de speranță în sufletele celor mici, poate dona la punctul de colectare din incinta Shopping City Suceava produse care le pot fi de ajutor, fără a fi condiționat de înscrierea la tombolă, au precizat reprezentanții Shopping City Suceava.

Mai mult decât atât, Shopping City Suceava va dona 100 de jucării din „Bradul de jucării” copiilor nevoiași.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.