Luni, 3 august, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U 112” despre furtul și abandonarea unui autoturism pe raza comunei Fundu Moldovei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 03.08.2015, în jurul orei 12.30, după ce a folosit un autoturism împrumutat, o femeie din comuna Fundu Moldovei, l-a parcat în parcarea din fața unei locuințe, conform înțelegerii cu proprietarul mașinii, lăsând cheile în contact și s-a deplasat la domiciliul său situat în apropiere.

 Ulterior, în jurul orei 17.30, fiul femeii a auzit un motor ambalat şi s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care a identificat autoturismul mutat din parcare, fără avarii și în zonă un localnic.

 Bărbatul, identificat de polițiști ca fiind un localnic de 48 de ani a declarat faptul că, în timp ce se deplasa la primăria din localitate, a văzut cheile în contact și a urcat la volanul autoturismul.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ”furt în scop de folosință” și ”conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.