Un bărbat de 36 ani din Vatra Dornei, prezent la sărbătorirea zilei de naştere a unuia dintre copiii lui, şi-a ameninţat fosta soţie, unii invitaţi şi şi-a lovit fosta soacră cu un scaun.

La 24 iulie, IPJ Suceava a fost sesizat despre faptul că pe terasa unui local din municipiul Vatra Dornei, are loc un scandal.

Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că scandalul a fost provocat de un localnic de 36 ani, care și-a ameninţat atât soția, de care este despărțit în fapt de aproximativ 2 luni, cât și alte persoane aflate pe terasa unde se serba ziua unuia dintre copiii agresorului, după care a lovit-o peste spate, cu un scaun, pe soacra sa, de 60 ani, din municipiul Vatra Dornei.

Pentru aplanarea scandalului a intervenit unul dintre musafiri, care a fost amenințat cu un brici de către agresor.

Faţă de agresor se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii și liniştii publice, ameninţare, lovire sau alte violenţe și port ilegal de obiect tăietor.

Autorul infracţiunilor a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.